Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ''ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ'' ΔΙΝΕΙ ΑΡΤΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ


Ο Αρχιερατικός Προϊστάμενος της ενορίας Αγίου
Δημητρίου στο Aachen της Γερμανίας,
ο γνωστός Οικουμενιστής Επίσκοπος Λεύκης
Ευμένιος (Ταμιωλάκης)



Ή 

Παπικός ψευδοεπίσκοπος μοίρασε ''άρτο'' σε  Ορθοδόξους


Το ρεπορτάζ της ''Ρομφαίας'' έχει ως εξής: ''Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό γεγονός ήρθαν οι ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αάχεν της Γερμανίας το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019. Συγκεκριμένα μετά το πέρας του Εσπερινού του Αγίου Δημητρίου, οι πιστοί αντί να λάβουν αρτοκλασία από τον ιερέα του Ναού, έλαβαν από Καθολικό Επίσκοπο! Είναι απορίας άξιον από που πήρε άδεια ο εν λόγω Καθολικός Επίσκοπος, ώστε να μοιράζει αρτοκλασία σε Ορθόδοξους Χριστιανούς. Οι εικόνες αυτές προσβάλουν τον Ορθόδοξο λαό και την νοημοσύνη τους.... και όπως λέει η γνωστή παροιμία "φωνή λαού οργή Θεού".



Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ μπορούμε να προσθέσουμε και τα ακόλουθα: Αρχιερατικός Προϊστάμενος της ενορίας του Αγίου Δημητρίου στο Aachen της Γερμανίας είναι ο γνωστός Οικουμενιστής Επίσκοπος Λεύκης Ευμένιος (Ταμιωλάκης), ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια εόρτασε τα πενήντα έτη της αιρετικής ''ποιμαντορίας'' του στο ομώνυμο ναό, με λαούτα, βιολιά και κοντραμπάσο! 



Μεταξύ άλλων καλεσμένοι στο διαχριστιανικό εκείνο ''gala'' ήταν οι Μητροπολίτες Γερμανίας κ. Αυγουστίνος, Πέτρας και Χερσονήσου κ. Νεκτάριος, Αυστρίας κ. Αρσένιος και Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Οι Επίσκοποι Αριανζού κ. Βαρθολομαίος, βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, ο Νεαπόλεως κ. Πορφύριος της Εκκλησίας της Κύπρου και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ κ. Γρηγόριος Δελαβέκουρας. 



Επίσης ο Ρωμαιοκαθολικός Επίσκοπος του Άαχεν με τους βοηθούς ''Επισκόπους'' του, άλλοι αξιωματούχοι της Ρωμαιοκαθολικής και Ευαγγελικής ''Εκκλησίας'', Κληρικοί της Μητροπόλεως Γερμανίας καθώς επίσης και από Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, ο Έλληνας στρατιωτικός ακόλουθος στο επιτελείο του ΝΑΤΟ στη Γερμανία, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Άαχεν κ. Marcel Philip και αντιπροσωπείες των Ομογενειακών Φορέων και Οργανώσεων της περιοχής.



Στο βίντεο ακούγεται η δικαιολογημένη καθ' όλα φωνή μιας γυναίκας, να ψελλίζει: ''Θα τρελαθώ! Δεν υπάρχει αυτό που ζω!'' Κι όμως... το περισσότερο ανησυχητικό και από αυτό το συγκρητιστικό momentum είναι η απάθεια, η αδιαφορία κι η νωθρότητα που διακρίνει τους πιστούς, που παίρνουν τον ''άρτο'' από τα χέρια ενός αιρετικού ψευδεπισκόπου, έτσι, δίχως να συμβαίνει τίποτα! Έχουμε ξαναγράψει, ότι περισσότερο και από την προσβολή της αίρεσης είναι η Συνήθειά της, που μετατρέπεται με τον καιρό σε Αποδοχή, σε μια εναρμονισμένη, Οικουμενιστική καθεστηκυία τάξη, σε ένα μενού ετοιμοπαράδοτων, αιρετικών προσφορών. Απλά το Σάββατο, ο Συγκρητιστικός Τιμοκατάλογος περιείχε ''Πολίτικο ''κιμά'' στο φούρνο με Λατίνικα ''σπαγγέτι''! Εύχεσθε!






Γιώργος  Δ. Δημακόπουλος

Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου